NOAB

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Bij NOAB zijn ongeveer 1000 kantoren aangesloten – en dat aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

Lees meer

NVRA

De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs, de NVRA, is de vereniging van en voor professionals in de juridische dienstverlening.

Middels vakliteratuur, cursussen en opleidingen, collectieve verzekeringen en verbinding met vakgenoten, streven wij naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening. Niet alleen in het belang van de rechtzoekende, maar zeker ook in het belang van de juridische professional zelf.

Lees meer

MFN

Een MfN-registermediator helpt je om er samen weer uit te komen. In het online-MfN-register kun je eenvoudig en snel een erkende mediator zoeken. Lukt het je zelf niet om een mediator te vinden? Op verzoek kunnen wij ook een selectie van mediators maken op basis van gewenste zoekcriteria. Het gaat dan om een selectie van minstens drie mediators, waarbij beide partijen minimaal twee mediators aankruisen. Op die manier is er altijd één mediator die door jullie allebei wordt gekozen.

Lees meer

ADR Register

ADR Register certificeert wereldwijd arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars en is onafhankelijk.

Het ADR Register het onafhankelijke en internationale register voor actieve en professionele conflictbemiddelaars en mediators. De combinatie van een persoons- en bedrijfsgebonden registratie wordt zowel landelijk als internationaal erkend.

Lees meer

NAI

Het NAI is een, al in 1949 opgerichte, stichting die volledig onafhankelijk en onpartijdig arbitrages, bindendadviesprocedures en mediations administreert. Het NAI heeft geen enkel winstoogmerk. Het is het grootste algemene arbitrage-instituut in Nederland, een solide èn vernieuwende organisatie met verreweg de meeste ervaring met en kennis van verschillende vormen van ADR. Het NAI is gevestigd in het hart van Rotterdam, de bruisende en moderne handelsstad van Nederland met een van de grootste havens ter wereld.

Lees meer

NMv

Hoewel er in Nederland een kleine drieduizend mediators zijn, is het vak bij lang niet iedereen bekend. Wat doen mediators eigenlijk? Zo verwarren mensen in de zakelijke sector mediation nog wel eens met mindfulness of meditatietechnieken. Onder koppels wordt mediation soms verward met relatietherapie – er samen uitkomen is in hun ogen wat anders dan goed scheiden.

Lees meer